Heeft u thuis een klus die door een erkende specialist opgelost moet worden? Dan is het nog niet altijd even eenvoudig om de juiste specialist hiervoor te vinden. U wilt dat de klus goed wordt gedaan, door iemand die u vertrouwt en natuurlijk het liefst voor een goede prijs. Wij geven u graag 5 tips waar u op kunt letten bij het maken van de juiste keuze en om op termijn eventuele problemen te voorkomen.  5 tips om de juiste specilist te vinden

1. De specialist is gekwalificeerd en verzekerd

Kijk goed of de specialist gekwalificeerd en verzekerd is die bij u langskomt. Het is belangrijk dat de specialist in bezit is van alle benodigde certificaten. Mocht het ook zo zijn dat er per ongeluk iets bij u thuis gebeurd, waar zowel u als de specialist niet op heeft gerekend, dan is het handig als de specialist verzekerd is. We gaan er altijd vanuit dat alles gewoon goed verloopt, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan worden de kosten niet gedekt als de specialist geen aansprakelijkheidsverzekering heeft.

2. De gekwalificeerde specialist maakt een duidelijke offerte

Wees alert wanneer het uitgevoerde werk in de offerte niet duidelijk is uitgelegd. De specialist moet een volledige transparant offerte maken door de nodige werkuren op te geven, de kosten en de te gebruiken materialen. Zo vermijdt u bij een nacalculatie extra kosten als u de factuur moet betalen.

3. Een specialist maakt altijd het werk af bij eventuele problemen

Een fout is menselijk en het kan gebeuren dat een specialist terug moet komen als iets niet goed is opgelost. U mag van een echte specialist verwachten dat alles wordt opgelost zonder discussie of extra kosten.

4. Een specialist werkt met professioneel en kwalitatief materiaal

Bij een herstelling of installatie is het belangrijk dat de specialist goed materiaal gebruikt. Als u het gelijk goed laat doen, vermijdt u dat een specialist weer moet terugkomen en dus ook extra kosten. Wilt u het gelijk goed doen dan raden wij u ook aan om het werk te laten uitvoeren door een erkende specialist die in het bezit is van goede middelen, materialen en apparatuur.

5. Een gekwalificeerde specialist met normen en waarden

Naast alle certificaten is het belangrijk dat een specialist ook integer is. Netjes en nauwkeurig werken, komen hun afspraken na en respecteren niet alleen uw huis, maar ook uw thuis. Ontdek onze specialisten.